088 2055 000
		Array
(
  [0] => nl
  [1] => us
)
		
Bel ons 088 2055 000
		Array
(
  [0] => nl
  [1] => us
)
		

Werken bij Crowe Peak

Ben jij klaar voor de next step in je carrière?

Vacature highlight: Director Audit / Director Tax

Bij Crowe Peak vind je best of both worlds. Men noemt ons wel eens een ‘hidden champion’. Onze bescheidenheid en focus op het werk zit ons nog wel eens in de weg. We zijn binnen Nederland een toonaangevend onderdeel van het internationale Crowe Global, een van de leidende wereldwijde accountancy netwerken, gevestigd in meer dan 145 landen. En tegelijkertijd zijn we met 100 medewerkers verspreid over drie vestigingen (Amsterdam, Rotterdam, Nijmegen) nog altijd een organisatie waar persoonlijk en informeel samengewerkt wordt. Een gouden combinatie.

Onze klanten, veelal internationaal opererend, zijn groot, maar ook weer niet te groot. De dienstverlening die ze vragen is complex, maar ook weer niet te complex. We omarmen innovatieve en technologische ontwikkelingen. Dat alles zorgt voor veel uitdaging en afwisseling voor iedereen, hetgeen het werken bij Crowe Peak zo aantrekkelijk maakt. 

Care. Share. Invest. Grow.

Iedereen bij Crowe Peak draagt bij aan het succes van onze klanten én van onszelf. 

Die bijdrage waarderen we. Natuurlijk met een financiële beloning, maar ook met gezamenlijke activiteiten, het FUTUREprogram, het Exchangeprogram en onze positief-kritische feedbackcultuur. Ook hechten we veel belang aan werkplezier, professionele ontwikkeling en het behalen van persoonlijke doelen. 

Crowe Peak draagt bij aan jouw succes, plezier en ontwikkeling. We scoren uitstekend op work-life balance, arbeidsomstandigheden en doorgroeimogelijkheden. En daar zijn we best trots op. 

Graag een persoonlijk gesprek

Natuurlijk is er nog veel meer te vertellen over onze organisatie. Over onze klanten. Onze ambities. Onze specifieke bedrijfscultuur van Care, Share, Invest & Grow. Of over de selectieprocedure. Maar dat doen we veel liever in een persoonlijk gesprek met jou. Wij kijken ernaar uit jou te ontmoeten! 

Ga direct naar onze vacatures op werkenbijcrowepeak.nl

 • “Kom jij een deel van onze business runnen?”

  Vacature Director Audit/Director Tax met partnerperspectief
  Lees meer
Crowe Peak
Olympisch Stadion 24-28 1076 DE Amsterdam, Nederland
088 2055 000 contact@crowe-peak.nl