088 2055 000
		Array
(
    [0] => nl
    [1] => us
)
		
Bel ons 088 2055 000
		Array
(
    [0] => nl
    [1] => us
)
		

Wie zijn wij?

Wij, dat is een team van gepassioneerde en betrokken professionals. Een jong en modern kantoor met drie vestigingen in Nederland en collega’s in meer dan 130 landen. Bij Crowe Peak kiezen we voor een informele organisatiecultuur en een vriendschappelijke sfeer. We gaan voor duurzame relaties en blijvend resultaat.

Dienstverlening van Crowe Peak

Bij Crowe Peak werken we voortdurend aan de verdieping van onze kennis en professionaliteit. We willen goed zijn in wat we doen en u moet kunnen vertrouwen op dienstverlening van de bovenste plank. Onze diensten grijpen in elkaar, onze specialismen zijn met elkaar verweven. Op die manier kunnen we u bijstaan met een compleet en passend dienstenaanbod. Wij helpen u op het gebied van audit, accounting, belastingadvies, juridische zaken en payroll & HR services. Daarnaast hebben we specialisten in huis die specifieke diensten verlenen op het gebied van internationaal zakendoen en IT.

Internationaal zakendoen met Crowe Global

Ons kantoor heeft een historie van meer dan 90 jaar. Sinds 1999 zijn wij lid van Crowe Global. Dit netwerk behoort tot de top 10 van wereldwijde netwerken van accountantskantoren. De leden zijn gevestigd in meer dan 130 landen. Bij het zakendoen over de grens profiteert u van onze lokale knowhow van wet- en regelgeving en onze kennis van de belangrijkste internationale markten. Opereert u bijvoorbeeld in de olie & gas of in de transportsector? Dan vaart u mee op onze internationale kennis op het gebied van expat services, transfer pricing, international audit, IT services, btw-advies en nog veel meer.

Klaar voor de toekomst

Een keuze voor onze dienstverlening is een keuze om te werken aan de toekomst. De juiste professionals werken samen om u de beste oplossingen te bieden. Wij zorgen ervoor dat u klaar bent voor de uitdagingen van vandaag en morgen. Onze slogan is niet voor niets: smart decisions today, lasting value tomorrow.

Let’s start building great relationships!

Crowe Peak
Olympisch Stadion 24-28 1076 DE Amsterdam, Nederland
088 2055 000 contact@crowe-peak.nl