088 2055 000
		Array
(
    [0] => nl
    [1] => us
)
		
Bel ons 088 2055 000
		Array
(
    [0] => nl
    [1] => us
)
		

Exchange program

Peak Exchange Program

Crowe Peak werkt steeds meer met en voor klanten wereldwijd. Onze collega`s moeten zich daarom goed kunnen bewegen in een internationale omgeving. Hiervoor hebben wij een Global Employee Exchange Program ontwikkeld om, voor een bepaalde periode, collega`s uit te wisselen tussen kantoren binnen het netwerk Crowe Global. Iedereen binnen onze organisatie kan zich bij interesse voor dit programma inschrijven.

Tijdens de uitwisseling wordt een schat aan internationale ervaring opgedaan, zowel professioneel als cultureel. Het doel is om kennis te delen, nieuwe ideeën op te doen, andere culturen te leren kennen en de goede relatie te versterken tussen zowel de organisaties als de collega’s.

Dit is niet alleen een voordeel voor de collega`s, maar ook voor onze klanten. Het programma helpt bij het uitbreiden van onze internationale dienstverlening en onze belofte om organisaties te ondersteunen in hun mondiale wensen en groei.

Smart decisions today. Lasting value tomorrow.

Ervaringen

“Via het Exchange program van Crowe Peak heb ik de mooie kans gekregen om kennis te maken met de Amerikaanse cultuur. Twee weken lang heb ik in Madison meegelopen met verschillende audits. Het was voor mij een onvergetelijke ervaring waarbij het werk werd afgewisseld met typisch Amerikaanse activiteiten. Deze activiteiten bestonden onder andere uit het bezoeken van sport wedstrijden, bijwonen van een comedy show, luisteren naar live muziek in een jazz club en talloze etentjes. Door de Amerikaanse collega’s ben ik zeer gastvrij ontvangen en ik kan iedereen een soortgelijke ervaring aanraden!”

Bruno – Senior assistent audit & assurance
2 weken USA

“Mijn bezoek aan Aberdeen was in meerdere opzichten erg waardevol. Op het gebied van marketing en HR hebben mijn collega en ik veel kennis en ervaring kunnen uitwisselen met de vakmensen in Aberdeen. Wat de exchange bijzonder maakt zijn de persoonlijke contacten en gesprekken met mensen die ik normaal alleen per email en telefonisch spreek. De toegankelijke cultuur en sfeer droegen bij aan een ontzettend fijne en gezellige tijd in Schotland en de ervaring verstevigt op deze manier de relatie tussen beide kantoren.”

Marijke – Marketing adviseur
3 dagen Schotland

Crowe Peak
Olympisch Stadion 24-28 1076 DE Amsterdam, Nederland
088 2055 000 contact@crowe-peak.nl