Exchange program

Een schat aan internationale ervaring, professioneel en cultureel

Peak Exchange Program

Crowe Peak werkt steeds meer met en voor klanten wereldwijd. Onze collega`s moeten zich daarom goed kunnen bewegen in een internationale omgeving. Hiervoor hebben wij een Global Employee Exchange Program ontwikkeld om, voor een bepaalde periode, collega`s uit te wisselen tussen kantoren binnen het netwerk Crowe Global. Iedereen binnen onze organisatie kan zich bij interesse voor dit programma inschrijven.

Tijdens de uitwisseling wordt een schat aan internationale ervaring opgedaan, zowel professioneel als cultureel. Het doel is om kennis te delen, nieuwe ideeën op te doen, andere culturen te leren kennen en de goede relatie te versterken tussen zowel de organisaties als de collega’s.

Dit is niet alleen een voordeel voor de collega`s, maar ook voor onze klanten. Het programma helpt bij het uitbreiden van onze internationale dienstverlening en onze belofte om organisaties te ondersteunen in hun mondiale wensen en groei.

Crowe Peak

Ervaringen met het Peak Exchange Program

“Via het Exchange program van Crowe Peak heb ik de mooie kans gekregen om kennis te maken met de Amerikaanse cultuur.”

Bruno – Senior assistent audit & assurance
2 weken USA

“Mijn bezoek aan Aberdeen was in meerdere opzichten erg waardevol. Op het gebied van marketing en HR hebben we veel kennis en ervaring kunnen uitwisselen.”

Marijke – Marketing adviseur
6 weken Schotland

Crowe peak

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Laten we snel kennismaken!

Contact