Over Crowe Peak

Gedreven om het verschil te maken. Op persoonlijke wijze, dwars door landsgrenzen heen. Smart decisions. Lasting value.

Boardroom Crowe Peak Rotterdam
Over ons

Smart decisions. Lasting value.

Een organisatie leiden is de juiste weg vinden, terwijl de omgeving en de omstandigheden continu veranderen. Dat geldt zeker als je groeiambities hebt en internationaal opereert. Je moet snel en adequaat reageren op wat er om je heen gebeurt. Het lef hebben om iets wel of niet te doen. Daarbij vertrouw je op je instincten, je kennis en ervaring, maar zoek je ook houvast, bevestiging en bij voorkeur zekerheid. Je wil graag kunnen beschikken over kwalitatieve inzichten en data om patronen te herkennen, om beter te kunnen anticiperen op wat te verwachten is.

 

 

Om zo de volgende stap te kunnen zetten. Bij die volgende stap en de weg daarnaartoe, daar komen wij in beeld. Crowe Peak heeft namelijk alle dienstverlening die zakelijke spelers nodig hebben in huis; van accountancy tot payroll, van belastingadvies tot global mobility, van legal tot IT-assurance. Met die achtergrond lossen we niet alleen problemen op; we denken ook mee vooruit. Crowe Peak inventariseert, monitort en borgt, zorgt voor inzichten, onderzoekt kansen en bedreigingen, geeft advies over mogelijke verbeteringen en begeleidt bij complexe veranderingen.

Over ons

Smart decisions.

Of je nu DGA, CEO, CFA, Tax counsel, finance manager of controller bent; wij begrijpen de uitdagingen waar jij tegenaan loopt. We bestaan niet voor niets al 100 jaar. De oplossingen die we voor die uitdagingen bieden, die vliegen we persoonlijk aan. We kennen jou en je organisatie en jij kent de auditor of adviseur die het kernteam dat voor je aan de slag gaat aanstuurt. En dat team, dat staat altijd voor en naast je. Is erop gebrand om het verschil te maken. Professioneel, maar persoonlijk. Want betere business maken, dat doe je samen.

 

Crowe Peak Over ons Together 1
Over ons

Lasting value.

Kiezen voor Crowe Peak betekent kiezen voor een kantoor waarbij je met al je (internationale) vraagstukken terecht kunt. Met onze kennis, reikwijdte en betrokkenheid kan jouw organisatie erop vertrouwen dat de onderneming niet alleen nu goed draait, maar dat in de toekomst ook blijft doen. Door duidelijke adviezen, praktische hulp en prettig contact: niet morgen, maar vandaag nog.

Over ons

En buiten Nederland?

Crowe Peak is meer dan een accountant of adviseur, Crowe Peak is je zakelijke sparringspartner die met je meegroeit. Als onderdeel van Crowe Global hebben we bovendien collega’s in 150 landen onder de sneltoets, waardoor we jouw organisatie over de grens kunnen bedienen. Ook morgen zijn we er dus voor je, juist wanneer die morgen elders ter wereld aanbreekt.

Crowe Peak over ons after today
Crowe peak

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Laten we snel kennismaken!

Contact