088 2055 000
		Array
(
    [0] => nl
    [1] => us
)
		
Bel ons 088 2055 000
		Array
(
    [0] => nl
    [1] => us
)
		

Robin Postma partner bij Crowe Peak te Amsterdam

Per 1 januari 2018 is Robin Postma toegetreden als partner Audit & Assurance bij Crowe Peak. Robin is kantoorvoorzitter van het kantoor in Amsterdam.

Robin Postma heeft jarenlange ervaring opgedaan in de auditpraktijk bij een tweetal Big-Four kantoren en een breed pallet aan klanten bediend in het midden- en grootbedrijf, waaronder de Financial Services (verzekeringsbranche).

Robin Postma ziet uit naar de nieuwe uitdaging “Ik heb Crowe Peak leren kennen als een organisatie met ambitieuze, open en gedreven collega’s waarbij het leveren van kwaliteit en hands-on mentaliteit hoog in het vaandel staan. Dat zijn eigenschappen die prima bij mij passen. Daarnaast is de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in specifieke kennis op het gebied van IT security, internationaal belastingadvies en payroll & mobility services waarmee de beloften aan onze klanten ook waar kunnen worden gemaakt. Dit past goed in het internationaal georiënteerde Amsterdam, waar ondernemers geconfronteerd worden met complexe en telkens veranderende regelgeving op het gebied van internationaal ondernemen. De regio Amsterdam is voor ons bij uitstek een geschikte plek om verdere groei te bewerkstelligen.”

Robin is te bereiken op robin.postma@crowehorwath.nl en 06-11218462.

Crowe Peak
Olympisch Stadion 24-28 1076 DE Amsterdam, Nederland
088 2055 000 contact@crowe-peak.nl