088 2055 000
		Array
(
  [0] => nl
  [1] => us
)
		
Bel ons 088 2055 000
		Array
(
  [0] => nl
  [1] => us
)
		

Global Mobility Services

Een zakenreis, uitzending of overplaatsing van personeel naar het buitenland. Waar moet u rekening mee houden om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen? Wie zijn de belanghebbenden in dergelijke situaties? Met welke wetgeving heeft u te maken en wat zijn de bijkomende kosten?

Global Mobility beleid

Uw werknemers zet u internationaal in omdat u bepaalde strategische doelstellingen hebt, maar hoe zorgt u ervoor dat er een goede balans is tussen kosten en toegevoegde waarden? Naast een nationaal HR-beleid is het daarom ook goed om beleid te vormen rondom het tewerkstellen van internationale werknemers.

Waar vroeger uw klantenkring zich in de directe omgeving van uw onderneming bevond, kunt u tegenwoordig net zo gemakkelijk leveren aan klanten aan de andere kant van de wereld. Dit vergt ook een aanpassing in de strategische planning. Global Mobility maakt steeds vaker onderdeel uit van deze strategische planning en dure expat-pakketten zijn steeds minder de norm.

Global Mobility Services – Ons voorstel

Wilt u zaken doen over de landsgrenzen heen of wilt u een Global Mobility-programma opzetten of optimaliseren? De specialisten binnen Crowe Peak bieden persoonlijke oplossingen die aansluiten op de behoeftes van de organisatie. Ons Global Mobility team helpt u met het monitoren van uw groep internationale werknemers, adviseren op het gebied van Global Mobility beleid en processen.
Wat uw vraag ook is, onze Global Mobility specialisten helpen u graag verder.

Global Mobility Services – Oplossingen

Binnen Global Mobility zijn er tal van verschillende belanghebbende en de oplossingen dienen op elkaar aan te sluiten. Vanuit Crowe Peak  adviseren wij u over, en assisteren, bij de implementatie van:

 • A1-verklaring
 • Monitoren van grensoverschrijdende medewerkers
 • Beleidsontwerp of -advies over belastingen en Global Mobility
 • Procesoptimalisatie en -standaardisatie
 • Internationale inkomsten- en loonbelasting
 • Salarisadministratie
 • Arbeids- en uitzendcontracten
 • Kostenindicaties met betrekking tot uitzendingen
 • Hypothetische belastingberekeningen en tax equalization-berekeningen
 • Coördinatie van leveranciers in het kader van Global Mobility
 • Beleidsontwerp of -advies over HR, Global Mobility, fiscaliteit en sociale verzekeringen
 • HR-salarisadministratie

Persoonlijke Global Mobility Services

Passie, betrokkenheid en kennis zijn de kwaliteiten van ons team van Global Mobility-specialisten. Uw organisatie krijgt een vast contactpersoon om u door de processen heen te leiden. Wat zijn de doelstellingen van uw organisatie, hoe wilt u deze bereiken en hoe kunnen wij daarbij helpen?

Crowe Peak is onderdeel van het Crowe Global-netwerk. Dit is een wereldwijd accountantsnetwerk met leden in meer dan 130 landen. Wij halen de kracht uit het netwerk door bij zeer specifieke vragen gebruik te maken van Global Mobility Advisors in al deze landen.

 

Global Mobilty Services

Klik op de afbeelding om de Global Mobility Services-cyclus te bekijken

Crowe Peak
Olympisch Stadion 24-28 1076 DE Amsterdam, Nederland
088 2055 000 contact@crowe-peak.nl