Nieuws 6 juni, 2023

Crowe Peak benoemt met trots Sahila Azarkan tot partner

Highly skilled migrant
Crowe Peak/ Kennisbank/ Nieuws/

Crowe Peak benoemt met trots Sahila Azarkan tot partner

Per 1 juni is Crowe Peak een partner rijker. De huidige partnergroep wordt aangevuld met Sahila Azarkan, voorheen HR Director. Haar nieuwe titel luidt daarmee ook HR Partner. Deze stap onderstreept niet alleen de onmisbare waarde die Sahila Azarkan binnen een people gedreven organisatie als Crowe Peak vertegenwoordigt, maar zet ook de groeiambitie van Crowe Peak kracht bij. 

Sahila Azarkan is op 1 januari 1999 gestart bij Crowe Peak en heeft zich de afgelopen 10 jaar ingezet voor de cultuur, ontwikkeling en het welzijn van onze collega’s.  Met deze benoeming geeft Crowe Peak verdere invulling aan de sterke groei en versteviging van haar organisatie.

Sahila Azarkan: “ik kijk ernaar uit om voor deze mooie organisatie nog meer te betekenen. Voor mij zijn drie zaken ontzettend belangrijk: mensen, mensen en mensen. Ik ben trots op al mijn collega’s binnen Crowe Peak en dat wij – zelfs in een krappe arbeidsmarkt – zo’n enorm sterk en divers team hebben weten op te bouwen. Ik blijf mij inzetten voor het behoud van onze waarden, samen bouwen, voor elkaar zorgen en behoud van een optimale werk-privé balans”.

De gehele bestaande partnergroep kijkt er dan ook naar uit om de samenwerking met Sahila nog verder te intensiveren.

Crowe peak

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Laten we snel kennismaken!

Contact