Nieuws 4 mei, 2023

Crowe Student Lunch

Crowe Student Lunch
Crowe Peak/ Kennisbank/ Nieuws/

Crowe Student Lunch

Maak kennis met ons!

Werk gaat allang niet meer alleen over omzet maken en salaris verdienen. Werk betekent ook belangrijke contacten leggen, met elkaar een teamprestatie neerzetten en jezelf ontplooien. Dat realiseren wij ons bij Crowe Peak maar al te goed. Niet voor niets is ons motto “Shaping your better tomorrow. Together. Today.” Dat geldt niet alleen voor onze klanten, maar ook voor onze mensen. Wij bieden dan ook meer dan een bureau en een loonstrook. 

Bij ons vind je work-life balance en werkgelukhybride werken in verbondenheid, een carrière én persoonlijke ontwikkeling

Wil jij ook kennismaken met Crowe als werkgever? Dan is dit nu je kans!

Op 16 juni van 11:00 tot 13:00 uur organiseren we de Crowe Student Lunch voor studenten die een carriere willen starten of voortzetten in de accountancy.

Over jou

  • Je rondt binnenkort je VWO eindexamens af of
  • Je studeert voor accountant (HBO/WO Accountancy)

Meld je dan uiterlijk 10 juni hier aan voor de Crowe Student Lunch op 16 juni op onze vestiging in Rotterdam en ontdek of jij en Crowe de perfecte combinatie zijn.

Mocht je op bovengenoemde data verhinderd zijn, bel gerust met Aileen Troost (06 53348318) om een afspraak te plannen voor een persoonlijke kennismaking.

We ontmoeten je graag binnenkort!

Crowe peak

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Laten we snel kennismaken!

Contact