ESG Services

Voor de wereld van morgen

Crowe Peak ESG Crowe Peak accounting & Reporting

De wereld verandert onder onze ogen en de wet- en regelgeving en rapportageverplichtingen veranderen in een bijna net zo rap tempo mee. De focus op klimaat, maatschappelijk verantwoord ondernemen en corporate governance wordt steeds gerichter en brengt grote verantwoordelijkheden en soms ook zorgen teweeg. Termen als CSRD, ESRS, energiequota en sustainability reports klinken wellicht als toekomstmuziek, maar herbergen in werkelijkheid principes die je onvermijdelijk zal moeten incorporeren in je manier van zaken doen. 

Bijhouden is achterlopen in deze setting. Bovendien wil je het graag goed doen. Voor de compliance van je onderneming, voor de nachtrust van je aandeelhouders en investeerders en, vooral, voor de wereld van morgen. Nú starten met het inventariseren van de voor jullie belangrijke thema’s en eventuele knelpunten op het gebied van ESG is dan ook geen overbodige luxe. Maar waar begin je? Waar moet je wanneer aan voldoen? En kan wellicht ook van de nood een deugd worden gemaakt door te pionieren? 

De specialistisch accountants en adviseurs van Crowe Peak zijn jouw gids in dit onontgonnen landschap. Onze adviseurs kunnen je helpen in kaart te brengen wie je stakeholders zijn en wat de materiele duurzaamheidsthema’s zijn. We ondersteunen je op weg naar compliance met de nieuwe wetgeving en de maatschappelijke normen die aan de basis van toekomstige wetgeving zullen staan. We bieden hulp bij het structureren van je informatiestromen. Seinen je in als we een trend spotten die relevant gaat worden voor jouw business. Onze accountants kunnen de betrouwbaarheid van jouw duurzaamheidsrapportage verhogen door het leveren van onze assurancediensten. En dat doen we niet alleen in Nederland, maar in iedere jurisdictie waarin jullie opereren. Door onze collega’s in 150 landen ben je breed gedekt, terwijl je in Nederland altijd spart met een bekend gezicht. 

Crowe Peak. Voor ESG advies, assurance en persoonlijk advies. 

Crowe peak

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Laten we snel kennismaken!

Contact