Corporate Housekeeping

Organisatie op orde, rust in de onderneming

Crowe Peak Corporate House keeping Tax & Legal bij foto

De administratie. Of je bedrijf nu hoogst technologie-intensief, maar dunbezaaid is, of bestaat uit kantoren vol met medewerkers, of je nu al controleplichtig bent of staat te popelen gebruik te maken van je groeipotentieel, of jouw organisatie nu gerund wordt door de familie of door bestuur, RvC en aandeelhouders: het blijft een ding. En dat ding moet uitstekend gebeuren. Niet alleen voor de Belastingdienst, je crediteuren en je klanten, maar ook voor je eigen overzicht. Zonder fundering bouw je nu eenmaal een minder stevig huis.

Bij Crowe Peak kennen en advoceren we daarom het belang van een uitmuntende corporate housekeeping. We adviseren je dan ook om hier aandacht aan te besteden. Om bestuursbesluiten formeel vast te leggen, aandeelhoudersvergaderingen tijdig te plannen en goed te administreren, de RvC taken te omlijnen, je HR-management en andere interne processen in protocollen vast te leggen, de momenten waarop je aanspraak kan maken op publieke regelingen of juist verplichtingen richting de overheid hebt te agenderen, notulen te maken, aandeelhoudersregisters en aandeelcertificaten up to date te houden en zorgvuldig te bewaren, de bedrijfsstructuur te beheren en periodiek te laten checken op verbeteringen en waar mogelijk te digitaliseren.

We realiseren ons dat je wil dat dit efficiënt gebeurt en met oog voor de behoeftes van jouw organisaties. Dat je advies wil of ondersteuning, maar het niet helemaal wil uitbesteden. En daarom zijn we er voor je.

Crowe peak

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Laten we snel kennismaken!

Contact