Accountantskantoor Amsterdam

Crowe Peak in het Olympisch Stadion.

Accountantskantoor Amsterdam

Metropool Amsterdam biedt ondernemers en organisaties tal van kansen en mogelijkheden voor groei. Het is dé plek waar kruisbestuiving plaatsvindt tussen innovatieve start-ups, grote multinationals en zzp’ers.

Accountancy Amsterdam

Het Olympisch Stadion in stadsdeel Amsterdam Zuid is, naast een cultuurhistorisch hoogtepunt, de thuisbasis van ons accountantskantoor in Amsterdam. Vanuit deze inspirerende locatie ondersteunen en adviseren wij organisaties op het gebied van auditaccountancybelastingadviesIT securityjuridisch adviesglobal mobility services en payroll services.

De regio biedt snelle toegang tot internationale contacten; een broedplaats waar Crowe Peak zich als een vis in het water voelt. Crowe Peak is ruim 20 jaar lid van Crowe Global, nummer 8 op de ranglijst van internationale netwerken van accountantskantoren. De leden van dit netwerk zijn gevestigd in 130 landen wereldwijd. Ondernemers en organisaties ondersteunen wij bij internationale vraagstukken. Bijvoorbeeld bij internationale btw, internationale audit, het oprichten van een vestiging in het buitenland of het inzetten van kennismigranten in Amsterdam.

Accountants Amsterdam

Onze accountants in Amsterdam denken mee en geven aan wanneer zij kansen zien die verder gaan dan de directe vraag; zij weten hun klanten op persoonlijke wijze te bedienen. De accountants begrijpen niet alleen de ondernemende mentaliteit van kleinere organisaties in de regio, maar voorzien ook grote, internationaal opererende bedrijven van pragmatisch advies.

Wat kunnen wij voor jou betekenen? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek met één van onze adviseurs. Zie ook Crowe Peak accountantskantoor Rotterdam en accountantskantoor Nijmegen.

Crowe peak

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Laten we snel kennismaken!

Contact