088 2055 000
		Array
(
    [0] => nl
    [1] => us
)
		
Bel ons 088 2055 000
		Array
(
    [0] => nl
    [1] => us
)
		

Accountantskantoor Nijmegen

Het accountantskantoor van Crowe Peak in Nijmegen begrijpt dat samenwerking centraal staat in de regio Gelderland. Wij volgen de ontwikkelingen – een schat aan diversiteit! – in de hoogwaardige technische maakindustrie, de zeer gespecialiseerde dienstensectoren, het weidse Rivierengebied en de landelijke Achterhoek.

Accountancy Nijmegen

Onze werkzaamheden richten zich dan ook op een breder gebied dan waar ons kantoor is gevestigd (op de 17e verdieping van 52 Degrees in Nijmegen). Wij ondersteunen ondernemers en organisaties die hun bijdrage leveren in de Food, Health en Energy sectoren. Wij begrijpen de ontwikkelingen, innovatiekracht en internationale wensen en uitdagingen, en ondersteunen en adviseren deze organisaties op het gebied van auditaccountancybelastingadviesIT securitybedrijfsjuridisch adviesglobal mobility services en payroll & HR services.

Crowe Peak is ruim 20 jaar lid van Crowe Global, nummer 8 op de ranglijst van internationale netwerken van accountantskantoren. De leden van dit netwerk zijn gevestigd in 130 landen wereldwijd. Ondernemers en organisaties ondersteunen wij bij internationale vraagstukken. Bijvoorbeeld bij internationale BTW, internationale Audit, het oprichten van een vestiging in het buitenland of het inzetten van kennismigranten in Nijmegen.

Accountants Nijmegen

De accountants in Nijmegen onderhouden hun contacten met lokale ondernemers in Oost-Nederland. En daarnaast ook met internationaal opererende organisaties die zaken doen in Duitsland en België. De accountants weten wat er speelt in de regio én bij de klant. Hierdoor leveren zij pragmatisch advies.

Wat kunnen wij voor u betekenen? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek met één van onze adviseurs.

Crowe Peak
Olympisch Stadion 24-28 1076 DE Amsterdam, Nederland
088 2055 000 contact@crowe-peak.nl